HTML

Japán mulatságok

Vicces, kedves, bizarr, aranyos, lökött, fura, édes, hülye (stb) dolgok Japánból

Címkék

Linkblog

Seggbeharapóbogár

2007.11.22. 23:43 Q-rious

Van a japán közszolgálati tévének egy réges-régen futó műsora, a címe Minna no uta (Mindenki dala, vagy ha így jobban tetszik - némi áthallással - Dal mindenkinek). A zöngemények nagy része nem kelt nagyobb feltűnést, de egyes dalok a sors valamilyen kifürkészhetetlen útján hihetetlen népszerűségre tesznek szert. Ilyen az itt következő jószág, a "Seggbeharapóbogár", ezt énekli, erre táncol minden japán iskolás. A videón eredeti nyelven, angol felirattal látható, meg lehet próbálni eldönteni, hogy a) a kifinomult zene, b) a magasröptű szöveg, vagy c) a művészi képi megjelenítés lehet-e a siker kulcsa.

 

ETA: Sajnos, azóta az angolul feliratozott változat eltűnt a YouTube-ról :( Lecseréltem egy működőre, de így sajnos sokkal kevesebben élvezhetik a szöveget - bár a zene és a kép azért megmarad. Ha újra találok feliratosat, akkor visszateszem.

1 komment

Címkék: zene bizarr vicces

A bejegyzés trackback címe:

https://japanmulatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr24238863

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dejolehetregisztralni 2011.10.09. 14:09:01

Arra kell rákeresni, hogy "oshiri kajiri mushi", ami az eltávolított videó címében is megtalálható, és kijön első találatként: www.youtube.com/watch?v=EQGq1U9zvIs

Frenetikus.
süti beállítások módosítása