HTML

Japán mulatságok

Vicces, kedves, bizarr, aranyos, lökött, fura, édes, hülye (stb) dolgok Japánból

Címkék

Linkblog

Vadászd le a plüssmacit!

2008.01.03. 22:49 Q-rious

Akemaste omedetó gozaimasz - Boldog új évet!

Nézzük, mivel is kezdhetnénk az új évet... Jöjjön egy kis állatvédelem - persze japán módra. Úgy gondolod, életedből csak egy állatbőr hiányzik a kandalló elé, de lelkiismereted veszélyeztetett cuki állatkölyköket vetít figyelmeztetésül lelki szemeid elé? Ne aggódj, van megoldás: kiterített plüssállat! Mindössze 3980 jenért (kb. 6400 Ft) tiéd lehet, de ha sokallod, lopd el az ötleted. Kérd kölcsön nagyapád vadászpuskáját, és terítsd le a gyerek/tesó karácsonyra kapott plüssmaciját! Szedd ki a belét, és máris kinyújtóztathatod a radiátor előtt.

Következő lépésként rá kellene szoktatni a kanpójaku*-hívő japánokat, hogy ezekből tépjék ki a tigrisbajuszt hozzávalónak, és akkor két legyet üthetnénk egy csapásra (avagy két madarat egy kővel, ahogy arrafelé mondják).

* kínai természetes orvosságok

forrás: http://item.rakuten.co.jp/donya/58541/

 

Szólj hozzá!

Címkék: állat bizarr cute

A bejegyzés trackback címe:

https://japanmulatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr65283876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása