HTML

Japán mulatságok

Vicces, kedves, bizarr, aranyos, lökött, fura, édes, hülye (stb) dolgok Japánból

Címkék

Linkblog

Játsszunk, tanuljunk Kakival! Japán vécé 3.

2007.11.02. 22:24 Q-rious

Még mindig a TOTO, de ezt semmiképp ne hagyd ki, nem fogod megbánni! (De azért szólok: nagyon durva, csak saját felelősségre :D) Beszarás - de most szó szerint.

Gyereksarok a honlapon - sajnos flash, ezért nem tudok mindent linkelni, kövesd az instrukciókat. Nem baj, ha nincs telepítve a japán fontkészlet, csak bízd rám magad, és nem maradsz ki a jóból. Tehát 1. lépés: http://www.toto.co.jp/links/sitemap.htm  Görgesd lefelé, és kattints a TOTO KIDS menüpontra, az megnyitja ezt az ablakot:

 

Végig lehet próbálgatni mindent, de az igazi csemegéket elárulom.

1. Jobbra fönt az épület egy interaktív vécémúzeum. Az egyes termekben a tárgyakra kattintgatva meg kell keresnünk, hol bujkál Kaki. Ha elkaptuk, akkor megjelenik egy kép régi korok vécéiről, és mehetünk a következő terembe.

2. A két pandának tűnő állat (lent, kicsit jobbra) egy 2-6 éveseknek szánt oktatójátékot takar (a könyv bal oldalán), amivel a skacok megtanulhatják a helyes vécézés lépéseit, szám szerint hármat: Kakival felugrunk a vécére, elkapjuk a vécépapírt, majd kezet mosunk. A jobb oldalon egy vécétréning-naptár alkalmazás lenne, nekem nem sikerült futtatni *hüpp*.

3. (Mit szépítsük, ez itt a csúcspont.) A pandáktól balra a zöld dobogó zenés szórakozást rejt. A felnyíló ablak közepén van egy rajzolt képernyő, benne egy sárga és egy kék téglalap. Én úgy vettem észre, mindkettő ugyanoda visz, de mondjuk kattints a sárgára. Egy videót nézhetsz meg, amelyen gyerekek éneklik a vécé dalát, vagyis cég himnuszát (vagy mit). A dal szövege a következő: Té-ó-té-ó TOTO vécé/ Té-ó-té-ó TOTO vécé/Húzd le, húzd le/húzd le, kicsi TOTO vécénk/ nagy kakit/ kis kakit/ meg a fenekünket kitörlő papírt is/ Húzd le, húzd le/húzd le, kicsi TOTO vécénk/ TOTO vécé. A dalt kiadták CD-n is. Itt egy kép a klip felvételéről (igen, a pasi fején az ott egy kupac sz@r):

 

 

 

 

 

4. A csúszda alatt jobb oldalon van egy gömb, benne golyók - ez a játékdoboz. Belőle kakis háttérképeket, színezőt, puzzle-t, hajtogatható álarc-félét, naptárat tölthetünk le.

1 komment

Címkék: zene játék bizarr vicces vécé

A bejegyzés trackback címe:

https://japanmulatsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr53216563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VALAKI..!! 2008.08.15. 20:03:46

HEHE ez nagyon jóóh!!!
süti beállítások módosítása